Thursday, August 19, 2010

Alpahabet Quilt Set N Simple Tote Bag

This Quilt Set custom made for Puan Mariati . Congrat on your new born baby boy!!!





This quilt set consists of Quilt+ Pillow( kekabu) + 2 bolster case (kekabu).As usual handquilt and hand applique. Using 100% American Cotton ,size 45 "x 60". Thanks Mariati for support my handmade product :)
I sincerely hope it would bring joy to you and your love ones.


Simple tote bag for ustazah Aida.Hope you love it Puan. Thanks

17 comments:

  1. eii..comelnya acb quilt tu,bantal bentuk karipap tu..eh,eh..beg tu pun comel jugak...semua comel lah!!

    ReplyDelete
  2. thanks lia..

    Akak pun jumpa banyak cute2 stuff kat blog lia :))

    ReplyDelete
  3. fabulous quilt ! i suka sangat :) very pretty indeed

    ReplyDelete
  4. cantik nyer kak.. teringin nak buat jugak.. hehe.. template alphabet tu nak dapat dari mana kak ek? tq tq tq
    :)
    Selamat berpuasa kak...

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa zila

    zila alphabet tu akak trace kat anak2 nyer aplhabet poster dan dibaikpulih sikit ikut trend semasa :)) InsyaAllah kalau zila nak nanti akak email.

    ReplyDelete
  6. ooooooohhhh LOVE the quilt and the pillow set.. the colour combo is so bright and alive!! *suker!!!*

    ReplyDelete
  7. salam kak,

    zana oun teringin jugak nak buat alphabet quilt mcm yg akak dah buat tu. cantek sungguh. boleh tak email zana template utk alphabet tu. terima kasih banyak2 ya kak.

    meenamohd@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam hobby mummy,
    saya sungguh berminat dengan blog quilt puan. boleh mintak contact number x? atau email address. saya dah lama nak belajar quilting nih..tapi asyik tertangguh sahaja. atau puan tolong email saya noranita@gdparchitects.com
    terima kasih banyak2.

    ReplyDelete
  9. Salam....

    Suka tengok hasil kerja u buat....menarik & kreatif & hebat....

    ReplyDelete
  10. bleh ke nk order??mcm mana nk order??

    ReplyDelete
  11. salam kak,
    boleh tak saya tau harga alphabet quilt set ni?
    pm saya yer. tq.

    ReplyDelete
  12. salam Faizah...akak dah email faizah. Thanks

    ReplyDelete
  13. salam liana,
    my mazlinda.mokhtar@gmail.com will sent u the details.

    ReplyDelete
  14. akak mcm mana i nak contact u,ni email saya sbintim@gmail.com

    ReplyDelete
  15. saya pun nak tau gak brapa RM untuk baby quilt mcm ni.nak tau sgt2. blh email i dak sbintim@gmail.com

    ReplyDelete