Wednesday, April 22, 2009

Lovely Fabrics


Joel Dewberry, Belle Solid and Polka Dot Fabric.

Oh, my....I love fabrics and have many that I've bought for a purpose and never made what I bought it for. So lovely, and I have to say they feel so nice, fantastic quality too. I’m looking forward to using them, not sure on what yet, but I hope to find the perfect use soon. ...





P/S: I need to finish something.....many WIP project......

14 comments:

  1. kak maz cantik2 nye kain..mana dapat?..heheh..oh by the way..crosstich yg fida buat tu..fida beli kain yg dah ada pattern atasnye..tinggal jahit aje...and kain nye adalah cotton..fida beli kat US longggg time ago...

    ReplyDelete
  2. wonderful right! i love that joel dewberry damask. absolutely gorgeous!

    ReplyDelete
  3. Fida - kak Maz kirim kat member yang pergi US last week. Actually byk gak dia belikan tapi yg lain tu plain dan tone on tone ...kak maz post yg menarik jer :)

    Teringin nak ada quilt cross stich, sweet sangat.

    ReplyDelete
  4. Alviana - oh! it’s just lovely.

    ReplyDelete
  5. kak maz, cantik kain.. saya nyer komen semlm x masuk ek... huhu..
    nak tanya, camner akak combine gmbar2 into 1 picture ek? tq..

    ReplyDelete
  6. Thanx for inspired me to learn quilting & patchwork..now i've signed up for quilting class at cottage patch recommended by mamadaniel :D

    ReplyDelete
  7. zila - zila yea ker...sianya..akak pun pernah komen blog lain tapi tak masuk. server error kot.
    Akak combine gambo pakai corel snapfire. ...open corel snapfire pas tu cari kat menu create, picture collage, dia ada byk template, pastu open photo yg nak letak dan letak kat template tu.tadaaa.
    Kalau zila ada software lain kalau yg ada collage boleh gak.

    ReplyDelete
  8. Akmal - Good luck with your classes ... you will enjoy them :))

    ReplyDelete
  9. wahh borong jugak ke nie...terapi utk orang sakit yek :)

    niena
    http://me-niena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. cam tak keluar jer komen nie maz...takpe try lagi...nie bila pi borong nie??

    niena
    http://me-niena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. i love ..i love..i love....!!!!

    ReplyDelete
  12. hi maz.... certainly its a lovely fabric... cam exclusive kan. sure akan jadi projek yg the BOM :)

    ReplyDelete
  13. niena - Lepas dapat kain demam terus baik :)Maz minta member yg business trip ke US belikan......itu pun setelah puas dia membebel...

    ReplyDelete
  14. Kaida - Maz pun....

    Pah - Harap mcm yang diharapkan....pink dan hijau akan jadi quilt soon.

    ReplyDelete